A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

Vizelési problémák, vesehólyag pangás

Vizelési problémák, vesehólyag pangás

Szénsavas ásványi italokban a magas cukortartalom, kémiai, szinező és izesítő anyagok hosszabb távon veszélyesek lehetnek a vese egészségére. Kisebb gyermekeknél, de főleg a lányoknál ismert, hogy a népszerű habfürdők vesefertőzést és irritációt is okoznak.

"Erős vizelési ingerre ébredtem reggel, mely nem akart megszűnni. Égető érzést okozott, és néhány cseppnyi vér is távozott. Azonnal összekevertem 2 evőkanál organikus almaecetet 2 dl vízzel és megittam. 30 perccel később, amikor ismét vizelnem kellett az égető érzés jelentősen csillapodott. A távozó vér mennyisége nem csökkent, ezért arra gondoltam, hogy urológushoz kell mennem... Folytattam az organikus, pasztőrizálatlan, homogenizálatlan, bio minőségű almaecet és a víz ivását óránként. Délre teljesen megszűnt a fájdalom, az inger, az égető érzés, és egyetlen csepp vért se tartalmazott a vizeletem. Addig iszom naponta 2-3 alkalommal, míg a fertőzés teljesen eltűnik."

Vesefertőzés esetén sokan használják az organikus almaecetet langyos vízzel. Ivását követően csipetnyi Himalája vagy Holt-tengeri étkezési sót öntenek 1 pohár langyos vízbe, majd ezt is lassanként kortyogva isszák. Kb. 1 órával később a fájdalom jelentősen csökken.

A vérzés oka gyulladás, vesekő, daganat is lehet! 

Tele a hólyagja és nem tud vizelni? A prosztata megnagyobbodása és/vagy gyulladása is lehet ok. Ha ilyet tapasztal, feltétlenül keresse fel urológusát és kérje ki tanácsát!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés