A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü
WTN - Alumínium mentes dezodor - Férfiaknak

Alumínium mentes dezodor, Férfiaknak - WiseTree

Ár:
1.490 Ft
Készlet állapota: RAKTÁRON
Várható szállítás: 2019. június 19.
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag!

A WiseTreeNaturals természetes hatóanyagokat alkalmazó, alumínium mentes dezodorai mindenben eltérnek az eddig használt izzadtsággátlóitól. Mi ugyanis nem akarjuk teste méregtelenítő rendszerét leblokkolni azáltal, hogy eltömítjük a pórusait! A gyógynövények és az illóolajok hatásának köszönhetően ez a dezodor tompítja az izzadás mértékét, enyhíti a kellemetlen szagokat, s nem utolsó sorban a bőrét is táplálja.

AZ EGÉSZSÉGES NEHÉZFEGYVER IZZADÁS ELLEN!

Nem attól lesz macsó férfi, hogy izzadtságfoltos az inge, és árad belőle az oroszlánszag!

Az igazi férfit taszítja az izzadtságfoltos ruha, és az is kínos, ha egy tárgyaláson vagy éppen randevún kellemetlen szagot áraszt a teremtés koronája.

Viszont fontos tudnia, az izzadás természetes és egészséges folyamat. A fő problémát inkább az okozza, miként semlegesítik a kellemetlen szagokat. A hagyományos, gyenge minőségű deok eltömítik a hónalja méregtelenítő mirigyeit. Mivel ezek a deok különféle vegyszereket, például alumínium-származékokat juttatnak a hónaljadra, megakadályozzák, hogy a szervezete természetes módon méregtelenítsen.

Így ezek fontos mirigyek gyakorlatilag működésképtelenné válnak. A méreganyagok többsége nem tud távozni a szervezetből, ami később több komoly betegség okozója is lehet.

Ugye, legközelebb Ön is meggondolja, melyik deot emeli le a polcról?

Igényes? Ad Önmagára? Ráadásul fontos számára az egészség? Ha végleg, ám kíméletesen leszámolna ezzel az érzékeny problémával, akkor a WTN alumínium mentes dezodor férfiaknak az Ön megoldása!

A WTN természetes hatóanyagokat alkalmazó, alumínium mentes dezodorai mindenben eltérnek az eddig használt izzadtsággátlóitól. Mi ugyanis nem akarjuk teste méregtelenítő rendszerét leblokkolni azáltal, hogy eltömítjük a pórusait! Komoly tudományos kutatásaink során arra az eredményre jutottunk, hogy az ideális megoldást a gyógynövények és az illóolajok jelentik Önnek. A WTN alumínium mentes dezodor férfiaknak az alkalmazott gyógynövények és az illóolajok hatásának köszönhetően tompítja az izzadás mértékét, enyhíti a kellemetlen szagokat, s nem utolsó sorban a bőrét is táplálja.

Magabiztosság egész nap, hess a kellemetlen szagoknak!

 


A WTN ALUMÍNIUM MENTES DEZODOR FÉRFIAKNAK HATÁSAI

Férfiaknak tervezett, natúr dezodorunk használatával mindezekre számíthat:

  • összehúzza, ám nem tömíti el pórusait, ezáltal mérsékelni tudja az izzadást,
  • semlegesíti és elnyeli a kellemetlen szagokat,
  • a vízmegkötő tulajdonságú növényi kivonatoknak köszönhetően a kiszáradás mértéke csökken,
  • fertőtlenít és gátolhatja a baktériumok elszaporodását,
  • regenerálja és táplálja bőrét.

 

A WTN ALUMÍNIUM MENTES DEZODOR FÉRFIAKNAK ELSŐSORBAN DEZODOR, DE NÉHÁNY TOVÁBBI HELYZETBEN REMEKÜL BEVÁLT:

  • Kiválóan semlegesít bármilyen szaggal, például cigarettafüsttel vagy menzaszaggal, ételszaggal átitatódott ruhát.
  • Lábszagra, izzadt láb ápolására szintén hatékony.
  • Erős fertőtlenítő hatása miatt akár pattanásos bőrfelületek helyi fertőtlenítésérére is alkalmazható.
  • Ha már megizzadt, használja ismét a dezodort. A készítmény semlegesíti a már meglévő izzadságot.
  • Nem hagy foltot a ruhán.

 


HA ELŐSZÖR HASZNÁL NATÚR, ALUMÍNIUM MENTES DEZODORT, FONTOS TUDNIA

Végre megszabadult a szintetikus és mérgező izzadtság gátlóktól, így szervezete végre fellélegezhet, Ne lepődjön meg, hiszen több mint valószínű, intenzív méregtelenítésbe kezdhetnek az eddig eltömített mirigyei.

Ennek akár lehetnek tünetei: viszketés, kellemetlen szagok, enyhe bőrirritáció, vagy kisebb foltok. Mindez természetes folyamat. Néhány hét múlva a káros következmények maguktól is elmúlnak, és szervezete újrakezdi természetes, harmonikus működését.

 

Kiszerelés: 100 ml

Keresés