A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü
Épp itt vagy: > Kezdőlap >

zsírégetés

zsírégetés

2022. 02. 18. 11:41:13

 

A konjak - ismertebb nevén ördögnyelv, vagy glükomannán - Kelet-Ázsia területein őshonos, évelő gyógynövény. Őrölve felhasználják az élelmiszeriparban is az élelmiszerek sűrítéséhez vagy térfogatának növelésére - gyakori adalékanyagként, amelyet E425-ös számmal jelölnek. Magas keményítő-tartalommal rendelkezik, sok benne a rost és kevés a kalória, a hagyományos kínai orvoslásban is ismert alapanyag.

2021. 11. 05. 18:42:35
Ha javulhatna a látásod, és növekedhetne a teljesítményed? A taurin neve talán számodra is ismerősen csenghet, hiszen ha rendszeres energiaital fogyasztó vagy, találkozhatsz vele az összetevők felsorolásánál. De miért is teszik a koffein mellé ezt is az energiaitalba?
2021. 09. 24. 17:40:02
“Itt van az ősz, itt van újra…” Ez pedig azzal jár, hogy oda kell figyelni a vitaminok bevitelére. De azért ennyivel még ne tudd le teljesen a dolgot, különösen ha nagyobb stressz ér, intenzív edzést végzel, vagy éppen hullik a hajad és bőrproblémákkal, fertőzésekkel küzdesz.

Keresés